• учете онлайн

  Безплатен Интернет учебник

  Разгледайте нашия Photoshop CS3 учебник на български език.

  Тук ще намерите преводи на български от оригиналното ръководство на Adobe.

  вижте учебника
 • учете онлайн

  Безплатен Photoshop CS5 учебник

  Тук ще намерите преведени на български уроци от оригиналното ръководство на Adobe, както и видео уроци от експерти в областта на Photoshop.

  вижте повече

За мен

my photoshop blog

Здравейте,

Казвам се Нина Пенева. Живея във Варна и работя като web дизайнер. Вече 8 години работя в сферата на графичния и web дизайн. Всичко свързано с дизайна ми е страст.

Основен акцент в този блог е Photoshop и всичко свързано с него. Ще се опитвам да качвам както забавна инфомация, така и различни Photoshop уроци.

Като допълнение към блога е и учебникът за Photoshop CS3, който е превод от оригиналните help страници на Аdobe. Не успях да го завърша преди излизането на новата версия, но въпреки това някои от уроците остават актуални и предлагат полезна информация и за CS5.

В този блог ще публикувам и всякакви интересни нещица за дизайна, с които съм се сблъсквала или просто съм намерила в Интернет.

Надявам се да ви хареса и да станете редовни посетители ;)

Заповядайте да разгледате и моето портфолио на адрес – ninna.myplace-online.info.

P.S. не считам себе си за велик Photoshop експерт, едва ли има човек който знае абсолютно всичко за тази програма. Работя с Photoshop от времето на Photoshop 4 и не спирам да научавам нови трикове и техники, да овладявам нови инструменти и опции. Моето лично мнение е, че светът на Photoshop е необятен.