• учете онлайн

  Безплатен Интернет учебник

  Разгледайте нашия Photoshop CS3 учебник на български език.

  Тук ще намерите преводи на български от оригиналното ръководство на Adobe.

  вижте учебника
 • учете онлайн

  Безплатен Photoshop CS5 учебник

  Тук ще намерите преведени на български уроци от оригиналното ръководство на Adobe, както и видео уроци от експерти в областта на Photoshop.

  вижте повече

Инструменти за ретуширане – галерия

04.02.2012

Spot Healing Brush toolhealing-brushPatch tool

Spot Healing Brush tool за премахване на дребни дефекти от изображението.Healing Brush tool за заличаване на дефекти по изображението.Patch tool коригира дефекти по изображението, използвайки части от същото изображение.

red-eye-toolclone-stamp-toolpattern

Red Eye tool премахва червените отблясъци в зениците, причинени от светкавицата на фотоапарата.Clone Stamp tool клонира части от изображението.Pattern Stamp tool използва част от изображението за създаване на шарка/pattern/.

eraserbackgraund-erasermagic-eraser

Eraser tool изтрива пиксели и възстановява части от изображението до запазени по-рано състояния.Background Eraser tool изтрива части от изображението до прозрачност.Magic Eraser tool изтрива едноцветни части от изображението до прозрачност с едно кликване.

blur-toolsharpen-toolsmudge-tool

Blur tool замъгляване на изображението.Sharpen tool изостря части от изображението.Smudge tool замазва части от изображението.

dodge-toolburn-toolsponge-tool

Dodge tool изсветлява части от изображението.Burn tool затъмнява части от изображението.Sponge tool променя наситеността /saturation/ на цветовете.

Етикети: ,

Вашият коментар

*